rona Aromaterapik Koku Karışımları

Koku insanların var olduğu zamandan beri kullanılmakla beraber, hayatta kalma, üreme ve beslenme tercihleri gibi hayati alanları yöneten, hormonlar ve hafıza üzerinde etkili bir alandır. Gözle görülmeyen gizemli koku molekülleri burun tarafından algılandığı andan itibaren beynin alt katmanlarına kadar ulaşır bu özelliği ile 5 duyu arasında sadece koku limbik sistem ile direk bağlantıdadır. Endişe, depresyon, korku, keyif gibi duyguların hepsi bu bölgede oluşur, ve işte bu sebepten dolayı kokular çeşitli hatıralar ve duyguları uyandırabilme kabiliyetine de sahiptir. Eğer kokudan bahsediyorsak, diğer duyuların aksine ilk önce tepki verir sonra düşünürüz.

Aromaterapi binlerce senelik bilgi birikimi ve deneyimi ile bize geçmiş zamanların bilgeliğini günümüzün ihtiyaçlarına uyarlayarak sunmaktadır. Koku olarak algıladığımız bitki özleri, bitkinin canlılığına dair bir çok şey içermektedir. Aslında aromaterapik kokular bitkinin ruhudur ve bu ruhun içerdiği kimyasallar beynimiz tarafından koku olarak algılanır.

rona, günümüzün en sık rastlanılan problemlerine yönelik koku karışımları ile bu gizemli ve şifa dolu dünyayı hayatınıza sokmayı amaçlamıştır. Dünyanın dört bir köşesinden, yüksek kalite bitkilerden en uygun yöntemlerle elde edilen bu hazine niteliğinde ki özleri sizler için bir araya getirildi.

rona, Aromaterapik Koku Karışımı, İstanbul

Ülkemizin gözbebeği olduğu gibi serimizin de gözdesi olan İstanbul size günlük hayatınızda destek olacaktır. İçeriğinde ki portakal, greyfurt ve hintlimonotu narenciye notaları ile enerjinizi yeniler ve olumlu bir duygu duruma geçiş yapmanızı destekler. Konsantrasyonu ve köklenmeyi destekleyen sedir ağacı, biberiye ve ardıç meyvesi öz yağları içeriği ile ister iş yerinizde ister evinizde kendinizi yeni güne daha hazır hissedersiniz.

rona, Aromaterapik Koku Karışımı, Nefes

Pandemiden dolayı hastalıklar konusunda daha hassasiyet geliştirdiğimiz bu dönemde aromaterapik koku karışımı Nefes ile yaşam alanlarınızı arındırabilirsiniz. Okaliptus kompleks ile 3 okaliptus türünü barındıran bu karışım yine iki nane çeşidi ile desteklenmiştir. Hasta odalarınızda, ortamı tazelenmiş hale getirmek istediğinizde oda içini kokulandırmak için yada, inhalasyon yolu ile sıcak suya birkaç damla damlatarak kullanılabilir.

rona, Aromaterapik Koku Karışımı, İyi Geceler

Yoğun geçen bir günün ardından sakinleştirici etkiye sahip İyi Geceler koku karışımını stresinizi azaltmak ve uykuya geçişi kolaylaştırmaya yardımcı olmak için kullanabilirsiniz. Hafiften algılayacağınız portakal kokusuna eşlik eden lavanta öz yağı sizi sakinleştirecek ve uykuya geçişinizi kolaylaştıracaktır. Sedir ağacı ve Ylangylang la kombine edilmiş bu karışımı ortamı kokulandırmak için tercih edebilir, yastığınıza birkaç damla damlatarak da kullanabilirsiniz.

The Base- Gümüş Hidrosolü Supreme 1000ML

Normal Fiyat
895.00TL
Satış Ücreti
895.00TL
Normal Fiyat
Birim Fiyat
Translation missing: tr.general.accessibility.unit_price_separator